ONS BEDRIJF

Wij zijn een familiebedrijf, die graag met verschillende viervoeter(s) een heerlijke speeluur wilt laten beleven. Waardoor uw viervoeter(s) dagelijks kan genieten van lekker ravotten, snuffelen, socialiseren en spelen. 

Wij nemen de tijd om uw hond te leren kennen en omgekeerd, zodat het voor iedereen vertrouwd voelt. Als er eenmaal die klik is, dan kunnen we oneindig veel plezier samen beleven. 

Naast ons heerlijke speeluur bieden wij net ook iets meer aan oftewel het honden uitlaatservice+. 
Wij streven ernaar om in de eerste kennismaking een goed beeld te creëren waar u en uw viervoeter het meest behoefte aan heeft. 
Dit kan per persoon en per viervoeter verschillen een voorbeeld kan zijn dat u, uw viervoeter juist wilt laten socialiseren op een rustige manier of dat u behoefte heeft dat uw viervoeter netjes aan de lijn wilt laten lopen. Wij denken graag met u mee en kijken naar de mogelijkheden binnen het pakket. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezin waar wij een enorme passie en liefde delen voor onze maatjes Oreo en Dropje. Samen zijn wij vaak te vinden in de open velden van Asperen maar ook in het hondenpark in Leerdam. Onze passie is zelfs zo groot geworden, waarbij wij dachten waarom maken wij van onze hobby geen beroep. Vandaar dat wij DE WOEFFIES hebben opgericht. Het is heerlijk om te zien dat de honden vrij kunnen lopen en elke dag lekker kan ontspannen in een open veld. We zijn van mening dat als je een 'Happy Dog(s) hebt ook een Happy Live(s)' hebt. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om thuis te komen en er staat een trouwe viervoeter al kwispelend op u te wachten! 

Naast de kwispelende staart, houden wij er ook van om het nodige te leren aan uw hond. Het is onze uitdaging om samen met uw viervoeter op pad te gaan en bij te schaven waar nodig is. We doen dit met hart en ziel, zodat we vooruitgang boeken. Wij kijken daarom met een volbracht hart terug naar de momenten en de groei dat we de honden hebben geleerd. 

Wij (Juanita en Yoëlla) gaan samen met de honden op pad. Zo is er gegarandeerd meer individuele aandacht voor uw hond(en). Soms sluiten onze kinderen er ook bij aan, dit vinden zij geweldig om samen de wandeling te beleven. Zo kunnen de honden ook gesocialiseerd worden met verschillende leeftijdsgroepen.